به گزارش پایگاه خبری آوای رود کوف؛فرماندار شهرستان لنده در این نشست کسب مجوز ماده ۲۳ بیمارستان را گامی مؤثر در مسیر تکمیل و راه اندازی آن دانست
تقوی گفت: قدم بعدی پرداخت مطالبات و اقدامات لازم جهت راه اندازی گام سوم بیمارستان و تکمیل نهایی آن است.
تقوی با اشاره به لزوم تمهیدات لازم جهت تجهیز و جذب منابع انسانی لازم برای بیمارستان، خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات حوزه درمان شهرستان، نبود پزشکان متخصص به ویژه متخصصان قلب ، داخلی، زنان و زایمان و چشم است.
فرماندار لنده با اشاره به مشخص شدن دو مکان برای احداث پایگاه جاده ای در موگرمون گفت: بیش از ۹۰۰ خانوار عشایری و ۳۸ روستا در این بخش وجود دارد که می طلبد با احداث یک پایگاه جاده ای در این بخش، خدمات بهداشتی و سلامتی بهتر و مطلوبتری ارائه شود.
وی گفت: راه اندازی سنوگرافی از جمله مطالبات مهم و اساسی مردم شهرستان است و امیدواریم دانشگاه علوم پزشکی به سرعت در این خصوص چاره اندیشی کند.
سیده رقیه پناهی رئیس دانشگاه علوم پزشکی هم گفت: تلاشهای زیادی برای کسب مجوز ماده ۲۳ این پروژه صورت گرفته، و آخرین مرحله در سازمان برنامه و بودجه در حال پیگیری است .
وی افزود: جهت انجام امورات داخلی و حل پاره ای از مشکلات مبلغ ده میلیارد ریال به حساب شبکه بهداشت و درمان واریز خواهد شد.
پناهی خاطرنشان کرد: مشکل حضور پزشکان متخصص در بسیاری از،سهرستان های کوچک مشهود است و الان بیمارستان باشت با وجود راه اندازی دچار مشکل است ولی امیدواریم مشکلات را به سرعت حل کنیم.
امام جمعه شهرستان لنده هم در این نشست توجه بیشتر به حوزه درمان و بهداشت شهرستان را خواستار شد و هم لزوم چاره اندیشی برای حضور پزشکان، راه اندازی مستمر سنوگرافی و مجهز نمودن ازمایشگاه را مهمترین مطالبات مردم دانست.
عسکری معاون توسعه و منابع دانشگاه نیز در این نشست از بررسی مشکلات شبکه بهداشت و درمان لنده خبر داد و قول مساعد داد که در جهت رفع آنها بکوشد.
عضویت در خبر نامه